Izvor:
09.07.2016 u 14:25
0

VRIŠTALA U EMISIJI, JEDVA JE SMIRILI: Učesnica JAUKALA jer nije izašla iz vile!

Sinoć je u vili "Parova" bilo i smeha i suza! Armina Smajlović plakala je kada je saznala da neće napustiti rijaliti, a ko je izašao iz vile pogledajte OVDE.

Naime, ona je već nekoliko dana lošeg raspoloženja, pa je pozvala svoje glasače da ne glasaju za nju kako bi išla kući. Takođe, žalila se i na zdravstvene probleme, međutim produkcija joj je obezbedila lekarski pregled u najkraćem roku.

Kada je ugledala da je na pretposlednjem, a ne na poslednjem mestu na tabeli, ona je počela da plače. Nije mogla da se smiri koliko je bila razočarana jer je očekivala izlazak.

Ne želim nikako da ostanem ovde, zdravlje mi je najvažnije u životu – vikala je Armina, a zatim je otišla u ostavu. Marko je prokomentarisoa da su tako gledaoci odlučili, ali da produkcija može da je pusti ako hoće jer već duže vreme je neraspoložena. Takođe, Zmaj od Šipova je predložio da produkcija pusti Arminu jer joj je loše.

Ipak, za samo šest dana je veliko finale rijaliti programa, pa pretpostavljamo da će Armina izdržati do tada.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter