Izvor:
09.07.2016 u 16:41
0

LJUBILE SE KAO U FILMU: Gasttozz ODLEPIO na fotografiju Zorice i njene drugarice! (FOTO)

Zorica Dukić šokirala je sve učesnike zabavno – humorističkog programa "Parovi" fotografijom na kojoj se ona i jedna devojka ljube u usta!

Naime, kao što su i navikli, fanovi stanara vile šalju smešne fotografije koje voditeljka Bojana pokazuje "Parovima". Tako je i ovaj put stiglo nekoliko fotografija na račun Zorice Dukić. Na prvoj je ona neprepoznatljiva zbog estetskih operacija, a na drugoj se ljubi sa svojom drugaricom Tamarom.

Kada je prikazana fotografija, Dukićeva je počela da vrišti.

Pozdrav za moju Tamaru Đurić – rekla je ona, a svi su počeli da se smeju. Gasttozz je bio ozbiljan, a čim je fotografija puštena i čim je Ružica počela da aplaudira, on je odmah počeo da "kontrira".

A Ružica se nikada nije ljubila sa ženom? – pitao je Gasttozz, krajnje ozbiljan. Izgleda da mu se fotografija ipak nije dopala. Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter