Izvor:
09.07.2016 u 22:24
0

ZMAJ U SREDIŠTU SEKS SKANDALA: Zorica mu NAMESTILA, učesnica MALDIVA tvrdi da ima DOKAZE?

Učesnica ,,Maldiva'' Ljubica Đurđević od početka svog gostovanja u vili ,,Parova'' je podigla sve na noge! Naime, ona je čim je primetila Zmaja rekla da zna da je ljut na nju i da je upoznata šta je razlog tome.

Zmaj je se naljutio na mene jer znam da je imao odnose sa kozom, svi su gledali taj klip, to je jasan dokaz – rekla je Ljubica. Njena izjava je jako razljutila Grahovca, koji je za ovu priču optužio Zoricu.

To je čista laž! Znao sam da će biti takvih huligana koji će pričati da sam opštio sa kravom i kozom. Znam ja dobro, to je Zorica smislila jer je puna zlobe. Ja hoću da naučim mlade da su koze i krave divne životinje – rekao je Zmaj.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter