Izvor:
14.12.2017 u 03:33
0

DALILA ZATEČENA: Iznešeno LJUBAVNO pismo koje je slala Dadi! (Foto)

Voditeljka je u vili rekla kako je naime osoba koja se trenutno nalazi u studiu Zoran Manijak izneo pismo posvećeno Dadi koje je ona napisala u prošloj sezoni njemu i to pismo je stiglo do Davida koje je on objavio na instagramu.

Dalila je bila vidno šokirana i zatečena tom informacijom pa je ovako odgovorila:

Ja jesam Zoranu dala to pismo kada je izašao da mu da. Al eto vidite šta jedan brat radi i hoće da uništi svog brata. Što se tiče tebe Zorane poštovala sam te zaista puno ti si tada učinio uslugu meni u tom trenutku a što si sada ovo izneo to zaista ne znam. Moj Dejan zna istinu ja sam bila na "Poligrafu" i sve sam tamo iznela. Ništa strašno nije izneseno u tom pismu, ja sam tada napisala ljubavno pismo ništa nisam pisala o produkciji i to je to– Rekla je Dalila

Zoran je rekao kako on nema nikakve veze sa Davidom i da to on nije uradio. Naime on je dao Dadi pismo a izgleda da ga je on plasirao u javnost tako što ga je dao Davidu i ovaj ga obajvio na instagramu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter