Izvor:
14.12.2017 u 19:32
0

GASTTOZZ ŠOKIRAO IZJAVOM: Naidi neće biti pravo, da li će posle ovoga opstati ljubav!

Sinoć je bilo veoma uzavrelo na žurci u vili Parova. Bilo je raznih situacije o kojima se priča na "Jutarnjoj kafici" pa ujedno i o Gasttozzu koji je sinoć imao par akcija.

Alkohol je uradio svoje pa su se učesnici i poprilično opustili. Nina i Teodora su se na nagovor Gasttozza poljubile a on je u jednom momentu čak ostao i bez gaća.

Kako je pravilo da uvek na žurci budu neke nove devojke kao gošće tako je bilo i sinoć s tim što je ušla i jedna bivša učesnica Sandra Meduza.

Ona je u jednom trenutku završila u razgovoru sa Nenadom i tokom priče ga uhvatila za polni organ.

On ima devojku napolju pa se dosta pričalo o tome koliko se pokjao za svoje ponašanje i da li bi mu zasmetalo da je ona tako nešto radila.

Za gaće što sam bio retard i što sam šamarao Teodoru i Ninu gaćama za to se kajem, to što me Meduza uhvatila dole nije ni prva ni poslednja. Naravno da to nije u redu ali moja devojka mora da zna da nikada neću napraviti ovde prevaru– rekao je Gasttozz

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter