Izvor:
10.07.2016 u 16:59
0

ZMAJ O FANOVIMA: Znam sve taktike za GLASANJE, jedino je pravedno…

Zmaj od Šipova kako se bliži finale ,,Parova'' razmatra kako se najbrže može doći do glasova. U toku ,,Jutarnje kafice'' sa komšinicom Zagom on je izneo pogrdne reči na račun svojih glavnih oponenata.

Najpravednije je da žiri odluči ko će da pobedi. Znam ja taktike kako se glasovi skupljaju. Fanovi odu u školu i daju deci kartice da glasaju.Svačim se služe , zato treba biti pravedan a na taj način se može manipulisati. Eto donesen je zakon da može samo jednom da se glasa sa jednog broja, što nije loše. Ipak, mislim da bi žiri trebalo da donese konačnu odluku– rekao je Zmaj.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter