Izvor:
16.12.2017 u 04:03
0

DALILA SUROVA: Svojom nominacijom je pokopala potpuno nije joj bilo dobro!

Dalila je žestoka bila tokom nominovanja. Izabrala je Izabelu za izlazak iz vile jer kako kaže naskače na svakog tipa radi kadra u vili.

Nije joj se dopalo njeno ponašanje kako joj se uzdrmalo mesto i može se naći na tapeti za izlazak iz vile jer je najavljeno novo izbacivanje.

Kao primer je navela flertovanje sa Milijem a zna da on voli Mirelu i da je zaljubljen u nju.

Nominovala sam Izabelu iz više razloga a ti razlozi su krenuli sinoć. Ona je odlučila baš da pređe sinoć kod Gasttozza u krevet, ja joj kažem jer si prešla u krevet ona kaže jesam. Danas se dešava to da smo dobili informaciju da će suta ući troje ili četvoro učesnika i da će tako isto i ispasti i odjednom se u vili promenilo sve što se tiče učesnika koji se osećaju ugroženo. Dešava se situacija da mi izlazimo iz lajva trči Izabela grli Marka ovde pšored ovog stuba i Marko uzima nju oko struka i približava sebi, prilazi onda Ivanu i zaskače na Ivana i onda sedi tu sa Milijem na trosedu i drži mu noge na krilu. Ja to nisam primetila dok nije objavljeno da će biti ubacivanje novih učesnika i izbacivanje– rekla je Dalila

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter