Izvor:
16.12.2017 u 07:21
0

IVANOV GLAS PONIŠTEN: Pokušao da prevari produkciju!

Kada je došao red na Ivana Marinkovića da nominuje došlo je do iznenađenja.

Naime Ivan je počeo sa svojom nominacijom i počeo da daje obrazloženje kada ga je voditeljka prekinula i rekla da mu se nominacija poništava.

Ivan je rekao da hoće da da svoj glas Mireli ali je to bio dogovor koji je čua produkcija i odmah poništila glas jer nije po pravilima.

Pokrili su bubice i pokušali da se dogovore.

Hteo sam Mirelu dobro čula me je produkcija pošto sam sa njom neke stvari ovde pričao. Evo ja nominujem Đusa, nekako mi je odvratan, ne dopada mi se njegova frizura jedino što mi se sviđa je njegov ručak. Ja nisam ni sa kim u sukobu nemam koga da nominujem eto vraćam mu– rekao je Ivan

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter