Izvor:
17.12.2017 u 02:49
0

ŠOK U „PAROVIMA“: Izabela doživela nervni slom zbog majke!

Izabela Aljoski ostavila je sve u šoku nakon što se rasplakala zbog majke.

Ona je prvo demantovala da je plakala tokom dana, a potom joj je prikazan video snimak na kome plače i potom uputila pomalo grube reči.

Kada je pogledala snimak, Izabela se nije izvinila mami, ali je imala poruku za nju.

– Tokom "Jutarnje kafice" javila se i uputila mi je neku ironičnu rečenicu. Ceo dan motam film po glavi da shvatim da li sam negde pogešila. Tražila sam privatan poziv, ali nisam ga dobila. Mama i ja imamo neki poseban odnos i ja bez nje nikako ne mogu. Ne shvatam šta ju je naljutilo – rekla je ona i grcala u suzama, dok su se njeni cimeri ućutali.

Dalila Dragojević je komentarisala kako je Izabela razmažena, što je ona potvrdila i rekla kako voli da bude sve po njenom.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter