Izvor:
13.07.2016 u 18:18
0

RIJALITI SE JOŠ NIJE ZAVRŠIO, A UČESNICI VEĆ ODLUČILI: Evo ko ulazi u petu sezonu „Parova“!

Još nije došlo ni finale četvrte sezone „Parova“, a učesnici ovog šou programa već komentarišu ko će od njih ući u peti deo zabavno humorističke serije.

Ja ulazim u „Parove 5“ . Neću biti u „Maldivima“, to je muzički kamp. Ali, opet hoću u „Parove“. U septembru, eto mene – glasno je vikao u kameru Zmaj od Šipova.

I Vesna Rivas se sve vreme hvalila kako je ispoštovala produkcija Hepi televzije i da će rado doći u petu sezonu „Parova“, na jesen.

Vesna nema život. Ona kod kuće gleda nekim komšinicama u karte i šolju, laže ih. Nema tezge, pa joj je jedino rešenje da bude u rijalitiju – rekla je Ružica Veljković.

Zorica Dukić i Gasttozz kažu da će vreme van rijaltiija iskoristiti za putovanja, pa su se ljubomorno obrušili na one učesnike, koji su dobili angažman na Hepi televiziji:

Samo ti Marko radi u „Maldivima“, i Dalila, i Mladen, ja odoh. Pokazao sam se i u trećoj sezoni, a i sada. Ja sam kralj rijalitija – rekao je Marinković.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter