Izvor:
13.07.2016 u 19:29
0

PLAKAO KAO KIŠA: Učesnik se USPANIČIO, pa vrištao jer je saznao…

Ko bi se tome nadao!

Dokazani rijaliti igrač, Ante Gotovac, koji se oprobao u hrvatskim šou programima, a i od svog života je napravio svojevrstan rijaliti kad je raspisao konkurs za izbor dadilje svom detetu, pred učesnicima „Parova“ plakao je, jer je mislio da je izbačen.

Tokom lažnih nominacija, na tabeli su prikazani osvojeni procenti glasova, da bi se na poslednjem mestu našao Ante Gotovac, koji, s najmanje osvojenih bodova, prema pravilima, treba da napusti takmičenje. Kad mu je rečeno da su nominacije lažne, on se smirio.

Plakao sam, jer sam ih sve zavoleo, bez obzira na sve. U vili su sada veliki igrači, Gasttozz, Ružica, Vesna, Zmaj, Mladen…Ovo je zaista poseban šou – rekao je Ante.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter