Izvor:
13.07.2016 u 20:22
0

ZA NJEGA NE POSTOJI KRAJ: Zmaj od Šipova najavio SPEKTAKL!

Zmaj od Šipova pričao je o svom iskustvu u rijaliti šou "Parovi" koji se završava za tri dana. On je uporedio ovu sezonu sa prethodnom i istakao po čemu se razlikuje ovaj serijal.

Ovde su mnogo ozbiljni igrači, ima 6-7 favorita. Mnogo je bolja sezona od prethodne iako sam ja učestvovao i u trećoj sezoni. Ponosan sam što nisam nikog udario do sada. Ovde su neki ljudi ušli relativno skoro, kao na primer Goca. Da je ne uvredim, al isigurno će dobiti neku nagradu. Tako je bilo i prošle godine – istakao je on, a zatim je dodao:

– Ja ulazim u petu sezonu, treba mi malo vremena da pokosim travu, ali možda i odmah pređem. Ali jsam se umorio, bilo bi fer da mi nakon 16 meseci daju odmor, da bih mogao da pravim spektakl ponovo – rekao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter