Izvor:
13.01.2018 u 18:48
0

SNIMAK KOJI NIKADA NIJE OBJAVLJEN: Mirela ne želi Neši da se pravda zbog… (VIDEO)

Od kada se pojavila u zabavno-humorističkom programu "Parovi", Mirela Lapanović, ne prestaje da privlači pažnju turbulentnim emotivnim životom

Odmah prilikom ulaska u šestu sezonu "Parova", lepa Slovenka se pohvalila da je emotivno ispunjena, a njen partner je uskoro gostovao u jednoj emisiji, u kojoj je otkrio da je oženjen.

Nakon eksplicitnog snimka sa cimerom Markom Perovićem, njen dečko Neša javno je raskinuo sa njom, naočigled milionskog auditorijuma Hepi televizije.

Ipak, učesnica je tokom emisije "Jutarnja kafica" otkrila da joj je Neša oprostio sve, te da su opet skupa.

Pogledajte u videu ispod snimak koji nikada nije objavljen, u kom Lapanovićeva ne želi da se se pravda svom emotivnom partneru zbog korektnog odnosa sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, takođe, bivšim dečkom:

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter