JELENA TAUER SAMO ZA HAPPYTV.RS: Doživela sam nešto najgore što jednoj ženi može da se desi! (foto)

 

Nova učesnica šeste sezone "Parova", Jelena Tauer, rasplakala je Srbiju potresnom životnom pričom. 

Samo za gledaoce Happytv.rs takmičarka odgovara na najintimnija pitanja: 

Tvoja životna ispovest potresla je Srbiju. Mnogu su sutradan spekulisali da je tvoje dete ukradeno, a neki da je za sve kriv muškarac sa kojim si bila. Kako komentarišeš ovakva razmišljanja? 

- Ono što sam doživela je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Ne bih se složila sa razmišljanjem da je moje dete ukradeno. Tačno je, kriv je muškarac sa kojim sam bila i iza toga ću stojati dokle god sam živa. 

Otkriveno je da si bila sa predsednikom opštine Zemun, inicijala S. I. Rekla si da jesi bila sa predsednikom, ali ne te opštine. Da li ti se sada pamćenje osvežilo?

- Zetkli su me juče tim pitanjem i zaista ne zna ko je pomenuti S. I. Da sam zaista bila sa nekim političarem, sada bih imala stan, ne bih bila podstanar... 

 

 

Rečeno je i da si delila momka sa jednom učesnicom "Parova", da li znaš o kom  je reč i da li si spremna da sa tom osobom uđeš u konflikt? 

- Znam, ko je u pitanju, ali ne bih to otkrivala, a što se konflikta tiče mislim da je to prošlost (kako moja, tako i njena) i da nema prostora za bilo kakvu svađu. 

Odmah po ulasku si prokomentarisala da ti se dopada  Aaleksandar Požgaj. Da li bi bila sa njim, uprkos tome što je oženjen? 

Na samom ulasku, samo sam prokomentarisala da Požgaj dobro izgleda, ali naravno ne bih bila sa njim. Oženjen je i sada kada sam ga bolje upoznala, shvatila sam da uopšte nije moj tip muškarca - kao ni bilo ko iz vile. 

Na samom početku si zamerila što ti se mali broj učesnika "Parova" obratio i ponudio pomoć. Da li se sada situacija u vili promenila? 

Nije mi trebala ničija pomoć, družim se sa par ljudikoji mi prijaju,a sa ostalima sam na "dobro jutro-laku noć". Nemam ništa ni protiv koga, za sada. 

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv,rs,
Foto: Arhiva  

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:15 Serija: Suze moje sestre
15:15 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
21:00 Goli život
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live