Izvor:
13.01.2018 u 22:23
0

IZABELA IH UHVATILA: Oni su imali AKCIJE ispod jorgana!

Izabela Alijoski je tokom podnevnog ručka i pripeme za proslavu pravoslavne nove godine otkrila jako interesantan detalj iz vile koji je sinoć primetila sa Lakićem.

Ona je rekla da je u toku noći ležala u krevetu sa Nikolom i odjendom su čuli neke zvuke kao dahtanje,pucketanje koje se kako je odmicalo vreme pojačavalo.

Zvuci su dopirala iz prvaca gde su ležali Nina i Mladen ali i iz dela gde su ležali Jovana i Ivan.

Kako nije bila sigurna ko je imao akciju u toku noći rekla je da je najbolje da to produkcija objavi u toku dana.

Ja sam juče čula neke zvuke, čula sam samo neko dahtanje nisam sigurna da li se to dešavalo između Mladena i Nine ili između Ivana i Jovane. Mada ja nisam sto posto bila možda su bili Nina i Mladen ali ne želim da ofiram ništa jer mi je Nina drugarica a nisam sigurna. Milsim da su i Ivan i Jovana ali ne želim da pričam uopšte ništa neko od njih jeste sa tih strana su dopirali zvuci ali nisam sigurna ko je tačno– rekla je Izabela

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter