Izvor:
15.01.2018 u 01:47
0

„MENI JE TO SMEŠNO“: Zorica komentarisala Naidin nedolazak u vilu!

U vili se tokom emisije "Upoznajte Parove" diskutovalo oko toga zašto se Naida Gadžo sinoć nije pojavila kako bi dočekala Srpsku Novu godinu sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom.

Potom je parovima prikazan snimak na kome se Ivana Požgaj savetuje Gasttozzu da ne nervira Naidu i da joj je zasmetala situacija sa Izabelom Aljoski.

Mnogi su pomislili da Naida nije želela da dođe da vidi Gasttozza, a kada su pitali Zoricu šta misli o čitavoj situaciji, ona je dodala:

– Šta imam da komentgarišem? Verovatno nije ni dobila poziv. Verujem da bi došla da su joj uputili poziv – rekla je Zorica, a potom je pitala koliko je vremenski da bi neko doputovao iz Sarajeva do Beograda.

Kada su joj rekli da je vremenska razlika oko šest sati, možda i manje, ona je kratko dodala, "Smešno".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter