Izvor:
15.01.2018 u 02:26
0

TRESLA SE VILA „PAROVA“: Vuk pokušao da isprovocira Zoricu Dukić, a onda mu je ona začepila USTA! (foto)

Bivša učesnica "Parova", Zorica Dukić, ponovo je ušla u šestu sezonu, po drugi put.

Otakako je Vuk Đuričić preuzeo voditeljsku palicu u emisiji "Upozanjte Parove", ne prestaje da provocira svoje bivše saigrače.

Ovoga puta meta je bila upravo Dukićeva, koju je pitao šta je radila u Grčkoj, pre ulaska u prvu sezonu "Parova":

– Malo si zakasnio, ta priča je već davno ispričana u sezoni četiri – odgovorila je Zorica, ali je ipak objasnila o čemu je reč:

– Otišla sam da radim na recepciji kod kuma u jednom hotelu, na kraju sam dobila ponudu da radim kao PR. Ja sam imala 25 godina, a uzimala sam 800 evra mesečno. Gledaj, pre 7 godina, te pare za devojku iz radničke porodice, ja smatram da je to za svaku pohvalu – rekla je takmičarka i zapušila Đuričiću usta.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter