Izvor:
16.01.2018 u 02:44
0

ŽESTOKE UVREDE: Zaratile Anamarija i Zorica!

Anamarija Džambasov tokom gostovanja u emisiji "Upoznajte Parove" iznela je svoje mišljenje i rekla za Zoricu Dukić da je zla osoba i da joj se ne sviđa ideja da uđe u vilu, jer smatra da će iskoristiti Gasttozza.

Zorica, kao iskusan rijaliti igrač, nije propustila priliku da "potkači" Anamariju:

– Meni je mnogo drago što je sa nama velika muzička zvezda sa nama, Anamarija, sa milionskim pregledima, pa je molim da me ubaci u svoj spot kako bi se probila kao i njen Tihomir, koji je veoma uspeo jer se pojavio u njenom spotu. Tako da, eto ubaci me, ako sam toliko loša, da bih ti bila dobra – rekla je Zorica, a Anamarija je imala spreman odgovor:

– Može, ali da glumiš vešticu, jer ti to jedino i možeš da glumiš – rekla je ona.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter