Izvor:
16.01.2018 u 10:10
0

ŠOK! VUK LUDO ZALJUBLJEN U SNEŽU: Ona je devojka iz drugog sveta! (foto)

Na večerašnjem "Parografu" našao se bivši takmičar i aktuelni voditelj – Vuk Đuričić.

Neke od najpropraćenijih svađa šeste sezone, svakako su one između Vuka i Snežane Jovičić, a Đuričićeve replike su postale poznate u narodu. S tim u vezi, sledeće pitanje je glasilo:

– Da li je istina da si zaljubljen u Snežu Jovičić?

– Ne. Normalno da sam zaljubljen, ona je moja sudbina, mislim da ćemo biti najbolji rijaliti par – rekao je bivši takmičar i još jednom dao dvosmislen odgovor.

Poligraf je pokazao da je Vuk ipak zaljubljen u Snežu, a evo kako je on to prokometarisao:

– Ja volim patrijahalne devojke, znam da me ona nikada ne bi prevarila, da je lepo vaspitana. Posetio sam njene baku i deku, koji su me fenomenalno dočekali. Priznajem da sam se nesvesno zaljubio u nju, zato sam je i provocirao u rijalitiju – objasnio je.

Sve vesti iz večerašnje emisije čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter