Izvor:
16.01.2018 u 10:05
0

OVO SU SE SVI PITALI: Vuk: Završavao sam fakultete, da bih pobegao sa ulice! (foto)

Bivši učesnik velelepne vile i aktuelni voditelj "Parova", Vuk Đurićič, našao se večeras u najintrigantnijoj emisiji – "Parograf".

Nakon što je odgovorio na mnoga pitanja koja su zanimala gledaoce, pa čak i da je zaljubljen u Snežanu Jovićič, usledio je odgovor koji je šokirao mase.

Naime, Vuk je završio tri fakulteta i poseduje 5 fakultetskih diploma, a mnoge zanima šta je njegov pravi motiv za ove podvige:

– Moj kum Bogdan ubijen je 2009. godine, mnoge prijatelje sam izgubio. Kada bih vam pričao šta mi se sve dogodilo u životi, i sa kakvim sam sve ljudima bio u krugovima, ne biste mi verovali. Pa, pravi razlog što sam išao sa fakulteta na fakultet bio je da se sklonim sa ulice – objasnio je bivši takmičar.

Sve vesti iz večerašnje emisije čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter