Izvor:
16.01.2018 u 22:14
0

POTRESNO: Majka Jelene Tauer se uključila u program i u suzama molila parove da joj spase ćerku!

U program rijaliti šoua "Parovi" uključila se majka takmičarke Jelene Tauer, Svetlana, koja je bila veoma zabrinuta za svoju ćerku i molila takmičare da paze na nju kako ne bi potonula.

– Ne vidim je u programu, molim vas, recite mi šta se s njom dešava – rekla je Jelenina mama koja je u jednom momentu i zaplakala.

Tada joj se obratila Vesna Rivas i rekla da nema potrebe za brigu.

– Jelena je dobro, nemojte ništa da se brinete. Pustili smo je da malo odmori u tajnoj sobi. Ona je rešila da bojkotuje program, ne želi da izlazi i to je sve. Požgaj je obilazi, kao i svi mi i sve je u redu – rekla je Vesna, a potom se uključila i Dalila i utešila gospođu Svetlanu:

– Svi se brinemo o njoj, molim vas, bez brige. Obilazim je i ja, sad sam joj rekla da ste vi na vezi, ali nije želela da ustane, jer nije sređena. Ona će koliko danas već prekinuti štrajk – rekla je Dalila, dok se Jelenina majka zahvalila svim učesnicima na brizi.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter