Izvor:
18.01.2018 u 06:23
0

DRAMATIČNA SITUACIJA U PAROVIMA: Nina dobila preteću poruku i ostavila Mladena!

Tokom emisije stiglo je obaveštenje za Ninu Prlju od misterioznog momka sa Voždovca sa kojim je ona bila ili je još uvek u vezi da je očekuje informativni razgovor kad izađe iz vile kao i Mladena.

Ona se vidno uzbudila kada je to čula, obzirom da je izjavila kako je ušla u rijaliti a da je raskinula svoju vezu. Branila se kako su to igre produkcije i da nema pojma ko je dečko sa Voždvca koji joj je poručio da je čeka.

Mladen se našao u rebusu da li je moguće da ga je sve lagala i igrala igru sa njim obzirom da je on od početka bio iskren sa njom.

Požgaj je potvrdio da postoji izvesni momak i da su se upoznali na njegovoj svadbi i dao Mladenu savet da se ne petlja u to jer neće biti dobro po njega.

Kako su počele spekulacije u Nininu vernost i u iskrenost prema Mladenu ona je počela da besni po vili da bi na kraju izjavila da ostavlja Mladena jer ne želi da ima probleme.

Rekla je i da je imala nešto sa tom osobom imala je i dogovor sa njim ako uđe u rijaliti da završava vezu sa njim.

Nina je javno ostavila Mladena i on se potpuno razočarao večeras saznavši da ga je prodala.

Rekla mi je da je bila samo sedam dana sa tim momkom i da nisu imali seks,rekao sam joj imaš li problem napolju neki ona je rekla nemam. Pričaću sa njom kasnije, sada me je izdala na neki način, mene ništa ne može da poljulja. Prlja sad nije ispala mangup kao što sam mislio da jeste. ja sam zaljubljen u nju – rekao je Mladen

Ja sam dečku rekla šta sam imala, ne znam šta on hoće sad. Ne želim da Mladen ima probleme zbog mene zato i neću da budem više sa njim. Nije njemu problem naći će on drugu devojku– rekla je Nina

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter