Izvor:
18.01.2018 u 06:58
0

KONAČNA ODLUKA: Posle Jelene i oni su napustili vilu Parova ali…!

Velika čistka u parovima večeras, izgleda da je vila postala malo tesna za sve učesnike.

Kako su nominovani od strane produkcije Marijana, Ejmi, Filip i Jelena. Jelena je bila prva koja je od strane gledalaca dobila najviše negativnih glasova za izlazak iz vile.

Posle nje su se na vratima našli i Marijana i Filip. Odlučeno je da Filip napusti vilu Parova a tek što je ušao u rijaliti. Voditeljka je zatim objavila da i Marijana napušta vilu.

Ja dostojanstveno napuštam vilu, moju suzu nećete videti– rekla je Marijana

Dosta učesnika je zaplakalo zbog ove odluke gledalaca da i Marijana napusti vilu, počelo je glasanje za njen ostanak i čekala se odluka produkcije.

Ali je došlo do brta, produkcija je rekla da će Požgaj odlučiti hoće li Marijana ostati u rijalitiju kao što je odlučivao u slučaju Mladena.

Moja odluka je da Marijana ostane u rijalitiju– rekao je Požgaj

Produkcija je podržalla tu odluku i Marijana ne napušta večeras vilu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter