Izvor:
16.07.2016 u 02:42
0

POLUFINALE TEČE U DOBROM RITMU: Pala POMIRENJA za koja nikada ne biste verovali da će se desiti! (FOTO)

Večeras je važno veče svim učesnicima rijaliti programa "Parovi"!

Polufinale je otvorila voditeljka Bojana Ristivojević koja je saopštila stanarima vile da je uskoro prvi presek glasova, a da su svi pozitivni i srećni, pokazala su i neka pomirenja koja su se na samom početku desila.

Dalila Moreno izjavila je da bi volela da Ružica Veljković pobedi i da nju najviše voli, uprkos svim svađama i razmiricama koje su imale. Ružica je zagrlila i rekla da je sve to iza njih.

Isto je rekao i Bumbar koji je obećao da više nikada neće pokušati Veljkovićevoj da svuče pidžamu zbog čega su se, podsetimo, njih dvoje žestoko posvađali. Posle tog nemilog događaja, njih dvoje su se izmirili, ali su večeras definitivno zakopali ratne sekire. Oni su se zagrlili i poljubili, a videćemo da li će do kraja večeri pasti još neko pomirenje.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter