Izvor:
16.07.2016 u 03:51
0

ODUSTALA PRED FINALE? Zorica pozvala fanove da NE GLASAJU ZA NJU!

Zorica Dukić donela je odluku uoči finala najglamuroznijeg rijalitija "Parovi" koja je iznervirala Gasttozza, a posebno Ružicu Veljković.

Ona je saopštila da njeni glasači više ne glasaju za nju.

Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene i ako i dalje glasaju. Ali, Nenadu nije bitan novac, nego ono "dupla kruna", pa zbog toga želim da preusmerite moje glasove na njega i da ga podržite – rekla je ona, a Gasttozz se odmah pobunio.

Neka tvoji dragulji glasaju za tebe kao i do sada – rekao je on.

Jao, povraća mi se. Nenade, pa ona hoće tako da uzme više para od tebe. Ako pobediš, naplatiće ti svaki glas. Ima samo da ti traži – rekla je Veljkovićeva koja se pravila da povraća od Zoričine priče.

Da li je Zorica ozbiljna ili je ovo tek onako rekla, ne znamo, ali saznaćemo uskoro.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter