Izvor:
16.07.2016 u 14:34
0

NAJTEŽA NOĆ ZA GASTTOZZA I ZORICU: Voditeljka šokirala „Parove“!

U vili "Parova" noćas je bilo izbacivanje, a ko je pored Ane Spasojević ispao saznajte OVDE. U jednom trenutuku voditeljka Bojana Ristivojević je rekla da će neko možda biti diskvalifikovan, i da Zorica i Gasttozz ustanu.

Produkcija je donela odluku, ona ima saznanje da ste prekršili pravila– saopštila je Bojana.

Svi su bili u šoku jer nisu mogli da veruju da će jedan od glavnih favorita, Gasttozz, ispasti samo noć pred finale. Voditeljka ih je držala u neizvesnosti, učesnici su se nervirali, a verujemo da je ovo bila teška noć za Nenada i njegovu devojku Zoricu.

Poštovani gledaoci, pratili ste polufinale, produkcija će sutra pred početak finala saopštiti odluku o diskvalifikaciji- saopštila je voditeljka Ristivojević.

Šta će desiti sa Nenadom i Zoricom ostaje nam da pratimo…

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter