Izvor:
16.07.2016 u 15:23
0

RUŽICA PREBLEDELA: Otkrila koji je bio Zoričin cilj u „Parovima“!

Sinoć su Gasttozz i Zorica doživeli možda najtežu noć u rijalitiju, a više o tome možete OVDE da pročitate. Nakon toga vodieljka je pitala Ružicu šta zamera Zorici, i da li bi volela da Nenad ispadne. Ona je stajala mirno, prebledela, i na ivici suza.

Ja ne želim da Nenad ispadne, on bi bio pobednik da Zorica nije ušla, uništila ga je. Ona je imala samo jedan cilj, sećaš se kada je ona ušla ono veče. Samo se nadam da Nenad nije imao taj plan, i da nije radio ništa smišljeno. Da se ja pitam ne bih ih diskvalifikovala– rekla je Ružica.

Onda je nastao haos, pošto su Zorica i Gasttozz rekli da se Veljkovićeva folira, i da to radi samo da bi joj "cela nacija aplaudirala".

Podsetimo, sinoć je pored Ane napustio još jedan učesnik, a ko- saznajte OVDE.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter