Izvor:
16.07.2016 u 16:02
0

„PAROVI“ SU VRIŠTALI I SKANDIRALI: Zorica je bila sa čovekom iz Makedonije koji je imao jahtu i…?

Za Zoricu i Gasttozza sinoć je bila možda najteža noć, a više o tome možete OVDE da pročitate. U jednom trenutku je nastao pravi haos kada se javila gledateljka i rekla neke informacije o Dukićevoj.

Ona je prvo pomenula jednu porodicu iz Beograda, i rekla da Zorica ima veze sa njima, a svi su vrištali kada je na kraju rekla da je bila sa njim.

Da bila sam sa Milanom pre nekoliko godina i kakve veze ima? Ja sam mu posle i na svadbi bila, ne razumem u čemu je problem– rekla je Zorica.

Nakon toga gledateljka je rekla kako je bila sa jednim čovekom iz Makedonije koji je na kraju propao pa je morao da proda jahtu. Dukićeva je to negodovala i rekla gledateljki da bi bolje bilo da gleda svoj život i porodicu, a ne rijaliti. Učesnici su sve vreme vrištali, skandirali i govorili "gospođa je u pravu", dok je Nenad samo sedeo i ćutao.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter