Izvor:
16.07.2016 u 16:57
0

BURAZENGIJE ODUSTALE OD GLASANJA? Evo šta je Zorica rekla na „Jutarnjoj kafici“!

Sinoć je u vili "Parova" održano polufinale, a ko je pored Ane napustio takmičenje, pročitajte OVDE. Nakon toga voditeljka je rekla da će se večeras pred finale saopštiti da li će Gasttozz i Zorica biti diskvalifikovani (više o tome OVDE).

Upravo zbog toga Zorica je bila zabrinuta da li će Burazengije nastaviti sa glasanjem, pa se obratila glasačima na "Jutarnjoj kafici sa Zagom i Kurblom".

Plašim se da Burazengije nisu odustale od glasanja, jer možda sad neće da se troše ako misle da će Nenad biti diskvalfikovan večeras. Ja verujem da neće biti, i zato pozivam i moje i njegove fanove da glasaju za Nenada– rekla je Dukićeva.

Šta će se izdešavati, i da li će produkcija diskvalifikovati njih dvoje, ostaje nam da vidimo…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter