Izvor:
22.01.2018 u 17:19
0

PEROVIĆ ISKREN: Njih ne smatra poštenim rijaliti igračima!

Na jutarnjoj kafici u najpoznatijoj vili na Balkanu jako interesantna tema. Da li će učesnici ovog jutra skinuti svoje maske i reći jedni drugima sve u lice.

Marko Perović je na zadatu temu ko je od učesnika pozitivan a ko negativni rijaliti igrač stavio Požgaja i Lakića kao dva učesnika čija igra mu se ne dopada.

Kako je rekao bilo je par situacija gde su igrali na kartu jako niskih udaraca pa mu se to uopšte nije dopalao iako zna da je u rijalitju sve dozvoljeno.

Nije mi se sviđala Lakićeva igra što je rekao za Požgajevu suprugu i što je Požgaj rekao za Dalilu. Te dve igrice što su se odigrale mi se ne dopadaju i same su po sebi negativne, ali sve drugo je dozvoljeno ovo je rijaliti. Požgaj jeste spreman na sve jednom ili dva puta što je uradio za Marijninog brata ali je rekao da to više neće raditi. lakić je imao tu jednu negativnu igru ali je u suštini pozitivan dečko. ne može meni niko da kaže da je nekome ovde nešto izletelo, mi smo ovde 24h– rekao je Marko

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter