Izvor:
16.07.2016 u 22:18
0

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO? Oglasio se izvesni Milan sa kojim je Zorica bila u vezi! (FOTO)

Sinoć je u vili "Parova" nastao pravi skandal kada se jedna gledateljka uključila u emisiju, posle ponoći, kako bi pozdravila sve učesnike, a malo i popričala sa Zoricom Dukić.

Naime, gospođa je prokomentarisala Zoricu i Gasttozza kojima je voditeljka rekla da će možda biti diskvalifikovani zbog nedozvoljene komunikacije koju si imali u rijalitiju, pa je tom prilikom i otkrila neke informacije.

Ona je pričala kako je Zorica radila u Grčkoj gde je majka posećivala, kako se zabavljala sa muškarcem iz Makedonije koji je čak prodao jahtu zbog nje, a zatim je pitala da li poznaje porodicu Kukobat. Zorica je objasnila da poznaje i da su to njeni prijatelji, a na kraju je i rekla da je bila u vezi sa izvesnim Milanom iz te porodice, kao i da mu je bila na svadbi.

Gospodin koji je sinoć pomenut u programu oglasio se na Fejsbuk profilu gde je demantovao gospođu. Pogledajte šta je on napisao:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukić Draguljče

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter