Izvor:
17.07.2016 u 00:30
0

MILJANA SA DEČKOM PRAVO NA FINALE: Uz Ružicu sam, ali ipak…

Miljana Kulić je stigla na veliko finale ,,Parova'' sa svojim novim dečkom Slađanom. Par deljuje jako zaljubljeno i kako se može primetiti u pitanjuje ozbiljna veza.

Upoznali smo se u klubu pre nešto više od mesec dana. Osvojio me je dobrotom. Naša ljubav cveta.Sluša me i podržava – kaže zavodljivo Miljana.

Miljana je došla da podrži Ružicu ali kako kaže i Gasttozz joj je favorit.

Navijam za Ružicu, što je i logično jer smo super drugarice. Moram da kažem da ne navijam za Ružicu, moj favorit bi bio Gasttozz. Razočarana sam u Marka i Mladena što su okrivili Gasttozza da ima telefon, ne mogu da shvatim da su takvu laž pustili pred finale– zaključila je Miljana, dok je njen dečko Slađan pričao da je iz istog kraja kao i Nenad Marinković Gasttozz.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter