Izvor:
17.07.2016 u 00:35
0

DOMAĆIN BIO, DOMAĆIN OST’O: Pogledajte šta je Era Ojdanić doneo na FINALE „Parova“! (FOTO)

Za manje od sat vremena počinje veliko finale rijaliti programa "Parovi", najglamuroznijeg šoa u zemlji i regionu koji je osvojio srca publike. Voditeljka Bojana Ristivojević uskoro će ući u luksuznu vilu, a u studio pristižu porodica i prijatelji učesnika.

Era Ojdanić, bivši učesnik rijalitija koji je napustio takmičenje jer je apelovao na glasače da ne glasaju za njega zbog zdravstvenih razloga, došao je na Hepi televiziju, ali ne praznih ruku. On je doneo prase na ražnju čime je oduševio sve goste u studiju, a pretpostavljamo da će se i finalisti obradovati ovom Erinom gestu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter