Izvor:
18.07.2016 u 15:05
0

PRETUKAO ZORICU PA UHAPŠEN? Dukićeva i GASTTOZZ otkrivaju šta je ISTINA! (FOTO)

Pošto se u pojedinim srpskim medijima pojavila informacija da je Nenad Marinković Gasttozz, drugoplasirani u nedavno završenom najgledanijem rijaliti šou programu "Parovi", prebio svoju devojku, Zoricu Dukić, koja je u finalnom plasmanu osvojila deveto mesto – mladi zaljubljeni par rešio je da se obrati javnosti i dokaže da to nije tačno.

Naime, na naslovnicama se pojavila informacija da je Marinković pesnicom udario Dukićevu koja je obilno krvarila.

Njih dvoje su rešili da putem svojih zvaničnih Instagram profila demantuju te navode.

Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti! Predstavljamo najlepši razbijenokrvavi nos, ruke, rebra… Sram da vas bude! Stop novinarskim nasiljima nad zaljubljenima – napisala je Zorica Dukić.

Na Gasttozzovom zvaničnom profilu pojavile su se dve nove fotografije kojima negira informacije objavljene u domaćim medijima.

Direktno iz Čente komentarišem o tome kako sam trenutno uhapšen! Živeli mediji, 'leba ne uzeli nikad dovoljno – prokomentarisao je Nenad i otišao na pecanje sa Nemanjom Nikolićem, bivšim učesnikom "Parova".

HappyTv.rs
Foto: Instagram/draguljce/gasttozzsayoutuba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter