Izvor:
18.07.2016 u 19:46
0

KLUBOVI ME NE ZANIMAJU: Ružica Veljković se MENJA IZ KORENA!

Pobednica četvrte sezone "Parova" priznala je na Happy televiziji šta je muči u ljubavi i. sta planira dalje.

Na pitanje voditeljke naše televizije, u emisiji posvećenoj finalistima – ima li noviteta u ljubavi, Ružica Veljković je odgovorila:

Sviđa mi se jedan momak, stariji je od mene, odgovara mi kako priča, kako se ponaša, tačno zna kad treba da me zagrli, ali umorna sam više od toga da ja nekog molim za pažnju – rekla je Ružica Veljković. – Ako želi, neka preduzme nešto, ja više neću.

Zatim je dodala da joj je sada najvažniji posao, koji je dobila na Happy televiziji, kao i da više neće izlaziti noću po klubovima, već raditi i provoditi vreme sa porodicom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter