Izvor:
14.02.2018 u 05:16
0

NIKADA TO NEĆU ZABORAVITI: Najgora vest u mom životu!

Vladanka je počela da priča o onom što je je pored silnih udarac od strane života najviše dotuklo a to je bolest najstarije ćerke a kasnije i smrt.

-Tamara je rođena kao zdravo dete, kada je imala 2 god doktori su joj dali pogrešne injekcije, počinje da se koči, cela se iskrivilam oči joj se ukrstile tu scenu nikada neću zaboraviti. Doktori ne znaju šta joj je i na kraju moja Tamara dobije trajno oštećenje mozga. Prvi epi napad je dobila u 21/oj godini, to je bio najveći šok za mene. Ona nije mogla sama ni da jede, dobila je autizam u 10/oj godini. Prihvala je samo mene, brata, sestru, tatu i nikoga više. U 23/oj godina počela je da gubi krv i da povraća, ni lekari nisu znali gde gubi krv- pričala je sa bolom u glasu Vladanka.

Ja sam u celoj toj muci bila u dobrim odnosima sa bivšim mužem. Za ćerkinu smrt sam saznala upravo od njega, čujem plač i jecaje kada me je nazvao.

-Tamara je umrla, to je najgora vest u mom životu-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter