Izvor:
21.07.2016 u 00:04
0

SVAKI DAN DRUGA DEVOJKA: Evo kako Marko provodi vreme nakon „Parova“! (FOTO)

Marko Perović, Crnogorac koji je definitivno obeležio četvrtu sezonu rijaliti šoa "Parovi" burnim avanturama, trudi se da svaki dan iskoristi maksimalno, kao i da nadoknadi propušteno s obzirom na to da je skoro godinu dana bio u takmičenju.

On je nedavno objavio fotografiju na kojoj je sa drugarima i jednom devojkom u kafiću u Crnoj Gori, a sada se ponovo pohvalio da uživa na plaži na gliseru, ali i da se u međuvremenu druži sa prijateljima.

Ovaj put u njegovom društvu je druga devojka koja je stajala do Marka, a da li je u pitanju nova avantura, ne znamo. U svakom slučaju, Marko zasluženo uživa.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Marko Perović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter