Izvor:
18.02.2018 u 05:55
0

POČELO GLASANJE ZA FAVORITA NEDELJE: Već prvi glas je iznenadio sve, i šokirao Nikolu Lakića!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i ove subote imaju pakleno veče.

Prvo smo imali pravu dramu oko ostanka Nenada Marinkovića Gasttozza u najpopularnijoj vili na Balkanu.

On je nekoliko puta menjao svoju odluku tokom večeri, da bi na kraju, kako kaže, done onu pravu, i ostao ravnopravan takmičar za glavnu nagradu, ali bez honorara.

Nakon toga je usledio ulazak nove učesnice Aleksandre, a odmah nakon što je ona predstavljena, na red je došlo glasanje za "Favorita nedelje".

Prva je svoj glas davala Izabela Aljoski, i odmah šokirala sve.

Ja svoj glas dajem Nenadu Marinkoviću Gasttozzu. On je zaista sada bio najaktivniji, imam pravo na svoje mišljenje – rekla je Izabela, što je šokiralo njenog dečka Lakića koji je rekao da glas neće dati njemu.

On joj je odgovorio tako što je na kraju glas dao upravo svojoj devojci Izabeli, koja se bunila zbog toga, i tražila da se glas poništi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter