Izvor:
21.02.2018 u 05:16
0

ZNAM ŠTA ZNAČI IMATI, PA NEMATI: Dok su se druga deca igrala sa igračkama, moj brat i ja smo se igrali sa parama!

Gojko Knežević, popularni bokser, imao je tu sreću da je odrastao u dobro stacioniranoj porodici, ali je na svojoj koži osetio i onu drugu, ne tako lepu stranu, kada su njegovi roditelji ostali bez novca, te nam je večeras u "Ispovestima", priznao šta njemu novac predstavlja u životu:

– Moji roditelji su bili u njihovo vreme najuspešniji ugostitelji Srbije u Beču. Ja sam odrastao sa mnogo para, i dok su se druga deca igrala sa igračkama, moj brat i ja smo se igrali sa parama. U jednom datom momentu ostali smo bez para. Ja znam šta znaći imati, pa nemati. Pare su mnogo važne, ali brzo i idu. Što više imaš, imaš više želja, imaš veće prohteve, tako da jesu pare važne, ali ne i najvažnije. Kad čovek ima para, treba da bude još bolji. – rekao je Gojko.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter