RAT NESUĐENE SVEKRVE I SNAJKE: Zerina poručila Lakićevoj majci da se ogrešila o nju, a onda joj ona zadala KONAČAN UDARAC!

Marina Lakić, majka Nikole Lakića, suočila se sa Zerinom Hećo, posle nekoliko meseci nakon što je njen sin raskinuo sa Hećovom.

Marina i Zerina su u početku pravile da ne vide jedna drugu i nisu želela da komentarišu šta se desilo u spoljnom svetu između njih dok je Nikola još bio u rijalitiju.

Zerina je smatrala da se Nikolina majka ogrešila o nju.

- Zašto ne objavite poruke u kojima sve piše. Zar ne smatrate da ste pogrešili u svojim postupcima prema meni. Znate koliko sam podržavala vašeg sina. Dopisivale smo se i sve je bilo u redu, a onda u finalu kada sam samo zbog njega došla iz Sarajeva, Nikola se samo pozdravio sa mnom, da biste vi meni rekli "Nije bilo onako kako si mi rekla" - ispričala je Zerina svoju verziju, a onda je gospođa Lakić objasnila svoju priču:

- Ja se ne bavim takvim stvarima i objavljivanjem poruka. Vidi ovako, Zerina, ti si meni bila jako bila draga, znaš i sama da sam dolazila ovde na vašu veridbu. U pravu si, jesmo se dopisivale, ali ti sve okreneš u svoju korist. Ti si meni rekla da tvoja majka nije za vašu vezu, da vašu vezu osporavaju u Sarajevu i da se plašiš da će ti oduzeti dete. Ja sam ti rekla da sačekaš, jer si imala i zdravstvenih problema sa crevima, kako si mi rekla, a i rijaliti je ostavio posledice na tebe. Mislila sam da si otišla da se lečiš i smkiriš od svega, kao što si rekla, a onda odeš sa drugaricom na put. Mada, to i nije moja stvar. Ipak, da se vratimo na finale i ti dolaziš i pitaš mene za dečka kojin je prošle godine napunio 33 godine, "Da li Nikola može da ide sa mnom u Sarajevo?", a ja sam ti rekla, "Pitaj njega on nije beba", ali ipak Zerina on je i sam sve shvatio, zar misliš da bi on otišao tamo gde ga podržavaju. Mnogo si se zaletela Zerina, ti si mislila da će jedan dečko odmah napustiti sve i da će otputovati s tobom u Sarajevo - rekla je Marina Lakić.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live