PISMO LEPOMIRA BAKIĆA ŠOKIRALO REGION: Ono što je poručio Mladenu Vuletiću, ostavilo je sve bez teksta! (foto)

 

Lepomir Bakić je policijski oficir, fitnes model, bodibilder i fitnes trener poslao je otvoreno pismo, koje je pročitano večeras u najgledanijem rijaliti programu u regionu. 

Razmirice koje postoje između Mladena Vuletića i Bakića, večeras su mnogo jasnije nakon što se čula i druga strana. 

Ovako je glasio deo pisma: 

- Tvog druga Vladu nisam imao prilike da namestim, a volio bih da jesam i to bih ga ja lično hapsio, jer ono što je on meni uradio, zaslužio je gore od mene. Ali, ima Boga i on vraća sve po zasluzi.
 On meni ništa nije dao, nego je uzeo moje ime i autoritet u sportu da reklamira svoj proizvod, koji sam ja prihvatio zbog moje tadašnje devojke Milice, na njen nagovor da bih i njoj dao posao u firmi. Ja sam tada imao neki 20% od prodaje, ali sam morao da dam ime i potpis, da reklamiram to na šta su mi se kasnije ljudi žalili. A zašto je Vlada u zatvoru, nije zbog mene, niti počinjenih dela u Srbiji, već zbog prevare i pronevere sa stanovima. Evo i dokaza da su oni tražili mene da budem njihovo zaštitno lice, a ne ja njihovo. Imam i sliku na kojoj se jasno vidi da Mladen stoji pored preparata na kojima sam ja zaštitno lice, a ne on -
napisao je Lepomir. 

 

 

Crnogorac je objasnio da je Bakić, u želji da ga vrate na posao policijskog oficira, "otkucao" Mladenovg prijatelja Vladu koji je bio pod poternicom crnogorskih vlasti i Interpola: 

- Ja nemam ništa protiv Lepomira, onu noć sam skočio samo zato jer znam da je lično on prijavio da zna gde se nalazi neko ko je pod Interpolovom potjernicom - objašnjava Vuletić 

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live