Izvor:
25.02.2018 u 01:28
0

PISMO LEPOMIRA BAKIĆA ŠOKIRALO REGION: Ono što je poručio Mladenu Vuletiću ostavilo je sve bez teksta! (foto)

Lepomir Bakić je policijski oficir, fitnes model, bodibilder i fitnes trener poslao je otvoreno pismo, koje je pročitano večeras u najgledanijem rijaliti programu u regionu.

Razmirice koje postoje između Mladena Vuletića i Bakića, večeras su mnogo jasnije nakon što se čula i druga strana.

– Tvog druga Vladu nisam imao prilike da namesti, a volio bih da jesam i to bih ga ja lično hapsio, jer ono što je on meni uradio, zaslužio je gore od mene. Ali, ima Boga i on vraća sve po zasluzi On meni ništa nije dao, nego je uzeo moje ime i autoritet u sportu da reklamira svoj proizvod, koji sam ja prihvatio zbog moje tadašnje devojke Milice, na njen nagovor da bih i njoj dao posao u firmi. Ja sam tada imao neki 20% od prodaje, ali sam morao da dam ime i potpis, da reklamiram to na šta su mi se kasnije ljudi žalili. A zašto je Vlada u zatvoru, nije zbog mene, niti počinjenih dela u Srbiji, već zbog prevare i pronevere sa stanovima. Evo i dokaza da su ini tražili mene da budem njihovo zaštitno lice, a ne ja njih: Imam i sliku na kojoj se jasno vidi da Mladen stoji pored preparata na kojima sam ja zaštitno lice, a ne on – napisao je Lepomir.

Crnogorac je objasnio da je Bakić, u želji da ga vrate na posao policijskog oficira, "otkucao" Mladenovg prijatelja Vladu koji je bio pod poternicom crnogorskih vlasti i Interpola:

– Ja nemam ništa protiv Lepomira, onu noć sam skočio samo zato jer znam da je lično on prijavio da zna gde se nalazi neko ko je pod Interpolovom potjernicom – objašnjava Vuletić

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter