Izvor:
25.02.2018 u 05:34
0

MARIJU PODRŽALA POBEDNICA „PAROVA“: Ona nije glupa, već nova rijaliti zvezda!

Nova učesnica rijalitija Marija, kojoj su njeni cimeri u rijalitiju za kratko vreme dali nadimak "Taxi", ovih dana je na tapeti većine, nakon što nije uspela da razreši jednačinu koja joj postavljena pre nekoliko dana.

Prvi koji ju je večeras prozvao jeste njen bivši Ivan Marinković, koji ju je okarakterisao kao "glupu".

Ipak, nju tu i ne treba da potresa, jer ju je večeras tokom izbora favorita nedelje podržala pobednica pete sezone Dalila Dragojević.

– Ja garantujem da većina koja se smejala Mariji tbog te jednačine ne bi znao da odgovori na isto. I najinteligentniji čovek se ponekad zbuni kada na brzinu pitaju takve stvari. Ona je na meni i te kako zanimljiva, simpatična i ne mislim da je glupa. A ti Ivane, trebalo bi da znaš, da je jedna devojka iz prethodnih sezona koja je bila s tobom u vezi, postala najpopularnija starleta jer je rekla "Oro", kada su je pitali koja je najveća ptica na svetu, a svi su se smejali njoj. Što ne bi i ona postala nova rijaliti zvezda, vreme je da se novi ljudi probijaju u ovom rijalitiju i stvore nešto. S tim, smatram da ona i ne mora da postane starleta, mislim da ona može mnogo više, možda i unapredi svoju pevačku karijeru – rekla je Dalila i tako dala "vetar u leđa" svojoj novoj cimerki.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter