Izvor:
25.02.2018 u 06:24
0

MARIJA OPLELA PO GASTTOZZU: Otkrila kako je zaista postao poznat, a prozvala je i Naidu!

Učesnica rijalitija Marija dobila je podršku od Dalile Dragojević, nakon čega se nije ustručavala da se uplete u nove rasprave.

Naime, u toku izbora za favorita nedelje, Đus i Gasttozz su ušli u verbalnu raspravu jer Marinković smatra da nije pravedno da izabere Jnaka za favorita.

Gasttozz smatra da nije u redu da Janko bude favorit, jer je u nekoliko navrata uvredio devojke u vili.

Tada se umešala i Marija, koja smatra da mu Janko smeta, jer ga smatra konkurentom, a Gasttozz joj je uzvratio:

– A nisi li ti menjala svoju priču kako bi ostala ovde? Nemoj mene da vučeš za jezik – rekao je Nenad, ali ni ona mu nije ostala dužna.

– Hajde da pričamo o tema kako si ti došao u rijaliti i postao poznat? Tako što si prozivao druge na Jutjubu. Prostaku jedan, ostavićete tvoja Naida napolju odmah, jer ne voli takve momke, ne samo ona već sve devojke – bila je oštra Marija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter