Izvor:
23.07.2016 u 17:00
0

PORED NJEGA SE OSEĆA KAO PRINCEZA: Vesna Rivas uživa u LJUBAVI sa…

Vesna Rivas od kako je napustila zabavno-humoristički program ,,Parovi'' uživa u toplini svoga doma. Kako kaže iznenenađena je kako joj je kuća čista i uredna, pa sumnja da je njen sin Peca priveo neku domaćicu koja je njenu kuću doterala. Ipak, da sve bude kako ona želi potrudio se i njen bivši suprug Dragan.

Moj bivši muž mi je čitav dan spremao i pravio što ručkove, što večere. On je divan čovek i imali smo jako konstruktivne razgovore. Oduševljen je mojim ponašanjem. Srećna sam što otac mog deteta i dalje ima samo reči hvale za mene i što me u svemu podržava. Nikada se ne zna možda se opet među nama pojave varnice. Mi svakako uživamo u našem odnosu – rekla je Vesna.

Da li Vesna Rivas zbog bivšeg muža nije htela da pusti Zmaja u svoj dom,nije otkrivala.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter