Izvor:
13.03.2018 u 08:54
0

TIHOMIR SE ŽESTOKO IZBLAMIRAO: Slao poruke Zorici Dukić dok je bio sa Anamarijom u vezi? (foto)

Jedna od najkontroverznijih takmičara pete i šeste sezone, Tihomir Filipović, našao se večeras u emisiji "Parograf".

Treće pitanje za takmičara glasi:

– Da li je istina da si iza leđa Anamariji , dok ste bili u vezi, tražio broj telefona Zorici Dukić?

– Da. Zato što nije bilo iza leđa, ona je videla sve. Moja prijatelj, veoma ozbiljan, tražio mi je Zoričin broj, uzeo je moj Instagram i pisao joj – rekao je takmičar, tada se umešala i Dukićeva:

– Kako ti lažeš, Anamarija mi je rekla da joj je Tihomir priznao na kraju da je sve istina i da mi je on pisao. Nisam očekivala ovakav odgovor – rekla je Zorica, potom je Anamarija objasnila sve:

– Bili smo svi zajedno na jednom splavu. Zorica sa svojim društvom, nas dvoje sa svojim. U trenutku kada se to desilo otišla sam do toaleta, vjerujem da je to stvarno bilo za njegovog prijatelja, s obzirom da smo tada još uvijek bili u zdravoj vezi. Kasnije je radio šta je radio – rekla je Džambazov.

Poligraf je ovaj odgovor prepoznao kao LAŽ!

Sve vesti o večerašnjem "Parografu" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter