Izvor:
14.03.2018 u 01:55
0

BOJAN RASKRINKAO ANAMARIJU: Evo čime se bavila tokom boravka u Makedoniji! (foto)

Bojan Makedonac izneo je detelja iz prošlosti cimerke iz rijalitija, Anamarije Džamazov, budući da je sve zanimalo čime se bavila tokom boravka u Makedoniji.

– Anamarija je radila u hotelu kod mojih prijatelja. Nism želio to ranije da kažem, da ne bih pominjao moje prijatelje. Ja ne znam šta je ona radila, neka ona kaže – rekao je Bojan, na šta se Ana nadovezala –

– On poznaje ta dva momka, jer je i on iz Tetova. Tamo je hotel, možete da provjeriti, radila sam u hotelu na recepciji.

Naime, na istom mestu učesnicu su uhapsili zbog sumnje da radi "na crno", dok je Tihomir tvrdio da je tamo radila u striptiz baru.

Sve vijesti iz rijaliti programa "Parovi" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter