Izvor:
18.03.2018 u 21:42
0

NAPRAVIO HAOS U VILI: Ivonin brat bez dlake na jeziku opleo po svim učesnicima!

Ivonin brat je doašo danas na nedeljni ručak kako bi proslavio rođendan svoje sestre zajedno sa njom u rijalitiju.

On je prvo imao rasparvu sa Markom Perovićem zbog ponašanja prema njegovoj sestri da bi potom otvoreno za stolom izjavio ko mu se od učesnika ne dopada.

Ovde mi se ne dopada mnogo učesnika. Mladen i Nina su potpuno propali, Dejan mi se ne sviđa, Dalila mi se ne sviđa, Mili, Teodora, Ivan. Teodora je sa svima dobra i to je prosto nemoguće u rijalitju, to je neko moje viđanje – rekao je Ivan

Mili se našao prozvanim pa je ušao u raspravu sa Ivoninim bratom jer mu je zasmetalo kako može da komentariše ljude u rijalitju a sam nije deo istog. Teodora se isto našla prozvanom kako je rekla žao joj je što tako priča Ivonin brat jer kako je navela trebalo bi stalno da se svađaju u rijalitju ne da se druže kako bi svi bili zadovoljni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter