Izvor:
20.03.2018 u 01:37
0

ODUŠEVLJENJE NE PRESTAJE: Dalila stala na Čedinu stranu i dobila aplauz od svih u vili!

Dalila Dragojević stala je na Čedinu stranu nakon izlaganja Kristijana Golubovića putem audio zapisa.

Njoj se nije svidelo to što je Čeda opisan kao "porodičan čovek koji nije preterano elokventan", pa je bez problema ustala i rekla:

– Mogu samo da laju. Ti si ekstra momak i i te kako si za rijaliti. Šta fali što je porodičan čovek. Je l' treba da bude narkoman da bi ga podržali u rijalitiju? I te kako kvaliltetan momak, za rijaliti ste i drago mi je što sam upoznala njega, kao i Borču. Svaka vam čast, momci – rekla je ona, a potom oplela po Miliju.

– Pa, najviše će nadrljati ovakvi kao Mili koji glume ovde i mafijaju – rekla je Dalila i dobila aplauz od svih i svi su se složili s njom da je Čeda kvalitetan čovek.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter