Izvor:
23.03.2018 u 15:23
0

TIHOMIR I ANAMARIJA ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Pružili ruku pomirenja i rekli jedno drugom OVO !(VIDEO)

Učesnici rijaliti programa "Parovi", Anamarija i Tihomir, nekada su bili u strastvenoj vezi, koja se okončala ne tako dobrim odnosima.

Od kako je Tihomir ponovo ušao u rijaliti, konačno je popričao sa Anamarijom o svemu što se događalo između njih i na kraju joj pružio ruku pomirenja:

– Anamarija je lepa devojka, pametna devojka, normalna devojka, ali mi više nismo zajedno. Bilo je lepo dok je trajalo, a sada svako ide na svoju stranu. – izjavio je Tihomir.

– Ja nema ništa protiv tvog muvanja, nego ja sam tebe nekada mnogo volela i mnogo si mi značio. Ali ja i dalje imam mučninu kad vidim neke stvari, i kad vidim da se ponižavaš u nekim stvarima. Nezreo si. – savetovala ga je Marija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter