Izvor:
30.07.2016 u 01:03
0

ISPOVEST POSLE FINALA: Ovako je Ante govorio o Zorici, Gasttozzu i Maci!

Bivši učesnik rijaliti šoa "Parovi" Ante Gotovac gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a pre ulaska u studio, Gotovac je prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju, ali i neke učesnike.

"Parovi" su mi doneli prepoznatljivu popularnost, moram da priznam. Hrvatski mediji su non-stop pisali u meni, svi su zadovoljni. Čujem se sa Mladenom, on mi je i bio najbolji drug, bili smo zajedno na brodu. Goca mi je došla na kafu sa sinovima. Ružica je zasluženo pobedila. Zadnja dva meseca sam gledao njeno ponašanje, ostala je aktivna, puna energije. Zorica i Gasttozz su isto doprineli gledanosti, oni su veoma zanimljiv par. Ne bih o njima više ništa da komentarišem – rekao je Ante, a na pitanje da li se čuje sa Macom Diskrecijom rekao je:

– Ne bih da se bavim njom, ko je ona?! Ušao sam u rijaliti kao padobranac, ali mislim da sam se snašao tu i opstao u tome. Nisam ponosan na neke ružne reči koje sam govorio, na neke reakcije, ali nemam tu šta da promenim. Zahvalan sam Hepi televiziji što mi je dala mogućnost da se izreklamiram i otvoren sam za svaku buduću saradnju. Drago mi je što sam upoznao velike zvezde koje su gostovale kod nas u vili. Razvijam neke planove, sada sam na brodu Sava, reklamiram ga, brod je počeo bolje raditi. Iskreno, voleo bih da radim na televiziji, pa ćemo videti hoće li se neki vidici otvoriti – objasnio je Ante.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ante Gotovac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter